sábado, 19 de diciembre de 2009

LES WIKIS I LES FIRES..

L'última classe, hem fet l'exposició de les wikis en forma de fires. La veritat es que ha estat una forma molt més dinàmica de conèixer els treball dels companys que en aquesta cas, ha resultat ser d'allò més interessants. Hi havia projectes sobre el rol de les dones i la violència masclista, sobre la cultura i món sord amb una pàgina amb una gran dotació de recursos, sobre l'educació a pressons, sobre els menors no acompanyats, la publicitat, programes d'inserció laboral, i fins i tot un programa de ràdio.
El fet d'ahver exposat en forma de fira, ha permès que la concepció i visó ddels treballs realitzats sigui molt més amplia, ja que per a tots és molt més fàcil exposar en "petit comite" que no pas davant de tots, d'aquesta manera la gent gossa més a preguntar i els exponents no tenen tants problemes alhora de parlar, per tant s'ofereix una visió molt més amplia dels treballs.
Pel que fa a la wiki, m'agradaria dir que he trobat que és un gran instrument per treballar en equip, sense la necessita de trobar-se en un lloc físic concret. Tot i que, al principi cosat d'rorganitzar-la i administrar-la, ho cop va agafant forma i entens millor el seu funcionament i les seves aplicacions esdevè un gran instrument de treball en equip, que a més, permet deixar constància de tota la informació que s'ha fet servir i dels recursos emprats.
En definitiva, treballar a ttravés dela wiki ha estat una proposta d'allò més interessant i es veu reflexat en la qualitat dels treballs realitzats per tots dos grups. Tot i que en aquest cas s'ha utilitzat per fer un projecte també pot tenit altres aplicacions, com seria per exemple una pàgina on compartir dubtes, recursos.. entre diferents col.lectius o sobre diferents questions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario